Windows 1.0

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Windows 1.0
Part of the Microsoft Windows family
Windows 1.0 logo.png
Windows 1.0 screenshot.jpg
Screenshot Windows 1.01
Developer
Microsoft
Website http://www.microsoft.com/
Releases
Initial release 20 November 1985Cithakan:Sp[info]
Stable release 1.04 (April 1987)Cithakan:Sp[info]
Source model Tertutup
License MS-EULA
Preceded by -
Support status
Mboten didhukung

Windows 1.0 iku sistem operasi versi kasiji ing donya sistim operasi berbasis Graphical User Interface(GUI), digawé karo Microsoft Corporation. Versi iki sajane diluncuraké tanggal 10 November 1983, nanging boten pernah wetu ing pasar publik sadurungé November 1985, amarga akèh hambatané.

Windows 1.0 iku dudu paket sistem operasi GUI-contohe produk Apple ya iku Lisa lan Macintosh, nanging mung paket GUI tambahan sing berjalan ing dhuwur DOS, amarga iku, jeneng kodené Interface Manager. Windows 1.0 nganggé tampilan bitmap lan mouse kanggé ngoperasikaké Windows.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Windows_1.0&oldid=1074917"