Windows 2.0

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Windows 2.0
Part of the Microsoft Windows family
Windows 1.0 logo.png
Windows 2.0 screenshot.jpg
Screenshot Windows 2.0
Developer
Microsoft
Website http://www.microsoft.com/
Releases
Initial release 9 Desember 1987Cithakan:Sp[info]
Stable release 2.03 (1988)Cithakan:Sp[info]
Source model Tertutup
License MS-EULA
Preceded by Windows 1.0
Succeeded by Windows 2.1
Support status
Mboten didhukung

WIndows 2.0 iku sistem operasi versi loro berbasis Graphical User Interface (GUI), digawe karo Microsoft Windows tanggal 9 Desember 1987 amarga Windows 1.0 kurang sukses. Windows 1.0 kurang sukses amarga aplikasai sing ndhukung Windows 1.0.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Windows_2.0&oldid=830679"