Windows 95

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Broom icon.svg

Artikel iki prelu dirapèkaké supaya miturut marang standhar Wikipédia
Ngrapèkaké artikel bisa arupa mérang artikel ing paragraf utawa wikifikasi artikel.
Sawisé dirapèkaké, tulung busaken pesen iki.

Windows 95
Part of the Microsoft Windows family
Windows 95 logo.png
Developer
Microsoft
Releases
Initial release 24 Agustus 1995Cithakan:Sp[info]
Source model Tertutup
License MS EULA
Preceded by Windows 3.1
Support status
Mboten didhukung

Windows 95 yaiku sitem operasi hibrida 16 bit/32 bit, diproduksi karo Microsoft Corporation. Windows 95 dipublikasi tanggal 14 Agustus 1995, nyusul kampanye iklan Microsoft sing agresif.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Windows_95&oldid=830434"