Windows 95

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Windows 95
Part of the Microsoft Windows family
Windows 95 logo.png
Developer
Microsoft
Releases
Initial release 24 Agustus 1995Cithakan:Sp[info]
Source model Tertutup
License MS EULA
Preceded by Windows 3.1
Support status
Mboten didhukung

Windows 95 yaiku sitem operasi hibrida 16 bit/32 bit, diproduksi karo Microsoft Corporation. Windows 95 dipublikasi tanggal 14 Agustus 1995, nyusul kampanye iklan Microsoft sing agresif.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Windows_95&oldid=830434"