Windows 3.0

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Windows 3.0
Part of the Microsoft Windows family
Windows 3.1 logo.jpeg
Windows 3.1 screenshot.gif
Screenshot Windows 3.0
Developer
Microsoft
Releases
Initial release22 Mèi 1990 [info]
Stable release3.1 (20 Oktober 1991) [info]
Source modelTertutup
LicenseMS-EULA
Preceded byWindows 2.1
Support status
Boten dijurung

Windows 3.0 iku sistem operasi versi telu, digawé Microsoft Corporation tanggal 22 Mèi 1990. Sistem operasi iki sukses gedhé lan dadi saingan Macintosh lan Commodore Amiga. Windows 3.0iku berbasis Graphical User Interface (GUI). Sistem operasi iki nganggé prosesor Intel 80286 lan 80386.