Menyang kontèn

Watugedhé, Singasari, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Watugedhé
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWatugede
Watugedhé kapernah ing Kabupatèn Malang
Watugedhé
Watugedhé
Watugedhé kapernah ing Jawa Wétan
Watugedhé
Watugedhé
Watugedhé kapernah ing Indonesia
Watugedhé
Watugedhé
Koordhinat: 7°54′30″S 112°40′25″E / 7.90832°S 112.67372°E / -7.90832; 112.67372Koordhinat: 7°54′30″S 112°40′25″E / 7.90832°S 112.67372°E / -7.90832; 112.67372
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSingasari
Kodhe laladan
administrasi
35.07.24.2004

Watugedhé iku désa ing Kacamatan Singasari, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.