Menyang kontèn

Klampok, Singasari, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Klampok
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKlampok
Klampok kapernah ing Kabupatèn Malang
Klampok
Klampok
Klampok kapernah ing Jawa Wétan
Klampok
Klampok
Klampok kapernah ing Indonesia
Klampok
Klampok
Koordhinat: 7°51′51″S 112°37′51″E / 7.86403°S 112.63097°E / -7.86403; 112.63097Koordhinat: 7°51′51″S 112°37′51″E / 7.86403°S 112.63097°E / -7.86403; 112.63097
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSingasari
Kodhe laladan
administrasi
35.07.24.2009

Klampok iku désa ing Kacamatan Singasari, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.