Menyang kontèn

Tunjungtirta, Singasari, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tunjungtirta
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTanjungtirto
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Malang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°54′30″S 112°38′32″E / 7.90837°S 112.64218°E / -7.90837; 112.64218Koordhinat: 7°54′30″S 112°38′32″E / 7.90837°S 112.64218°E / -7.90837; 112.64218
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSingasari
Kodhe laladan
administrasi
35.07.24.2006

Tunjungtirta iku désa ing Kacamatan Singasari, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.