Menyang kontèn

Tamanharja, Singasari, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tamanharja
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTamanharjo
Tamanharja kapernah ing Kabupatèn Malang
Tamanharja
Tamanharja
Tamanharja kapernah ing Jawa Wétan
Tamanharja
Tamanharja
Tamanharja kapernah ing Indonesia
Tamanharja
Tamanharja
Koordhinat: 7°53′56″S 112°40′53″E / 7.89889°S 112.68141°E / -7.89889; 112.68141Koordhinat: 7°53′56″S 112°40′53″E / 7.89889°S 112.68141°E / -7.89889; 112.68141
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSingasari
Kodhe laladan
administrasi
35.07.24.2012

Tamanharja iku kalurahan ing Kacamatan Singasari, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.