Menyang kontèn

Wanakerta, Bantur, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanakerta
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWonokerto
Wanakerta kapernah ing Kabupatèn Malang
Wanakerta
Wanakerta
Wanakerta kapernah ing Jawa Wétan
Wanakerta
Wanakerta
Wanakerta kapernah ing Indonesia
Wanakerta
Wanakerta
Koordhinat: 8°14′26″S 112°35′36″E / 8.24058°S 112.5933°E / -8.24058; 112.5933Koordhinat: 8°14′26″S 112°35′36″E / 8.24058°S 112.5933°E / -8.24058; 112.5933
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanBantur
Kodhe laladan
administrasi
35.07.03.2001

Wanakerta iku désa ing Kacamatan Bantur, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.