Sumberbening, Bantur, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumberbening
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSumberbening
Sumberbening kapernah ing Kabupatèn Malang
Sumberbening
Sumberbening
Sumberbening kapernah ing Jawa Wétan
Sumberbening
Sumberbening
Sumberbening kapernah ing Indonésia
Sumberbening
Sumberbening
Koordhinat: 8°21′06″S 112°32′04″E / 8.35162°S 112.53445°E / -8.35162; 112.53445Koordhinat: 8°21′06″S 112°32′04″E / 8.35162°S 112.53445°E / -8.35162; 112.53445
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanBantur
Kodhe laladan
administrasi
35.07.03.2006

Sumberbening iku désa ing Kacamatan Bantur, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)