Pringgadani, Bantur, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pringgadani
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPringgodani
Pringgadani kapernah ing Kabupatèn Malang
Pringgadani
Pringgadani
Pringgadani kapernah ing Jawa Wétan
Pringgadani
Pringgadani
Pringgadani kapernah ing Indonésia
Pringgadani
Pringgadani
Koordhinat: 8°16′57″S 112°33′52″E / 8.28248°S 112.56444°E / -8.28248; 112.56444Koordhinat: 8°16′57″S 112°33′52″E / 8.28248°S 112.56444°E / -8.28248; 112.56444
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanBantur

Pringgadani iku désa ing Kacamatan Bantur, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)