Menyang kontèn

Sriganca, Bantur, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sriganca
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSrigonco
Sriganca kapernah ing Kabupatèn Malang
Sriganca
Sriganca
Sriganca kapernah ing Jawa Wétan
Sriganca
Sriganca
Sriganca kapernah ing Indonesia
Sriganca
Sriganca
Koordhinat: 8°22′05″S 112°33′13″E / 8.36809°S 112.55358°E / -8.36809; 112.55358Koordhinat: 8°22′05″S 112°33′13″E / 8.36809°S 112.55358°E / -8.36809; 112.55358
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanBantur
Kodhe laladan
administrasi
35.07.03.2005

Sriganca iku désa ing Kacamatan Bantur, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.