Trimulya, Jetis, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Trimulya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTrimulyo
Trimulya kapernah ing Kabupatèn Bantul
Trimulya
Trimulya
Trimulya kapernah ing Ngayogyakarta
Trimulya
Trimulya
Trimulya kapernah ing Indonésia
Trimulya
Trimulya
Koordhinat: 7°53′26″S 110°23′07″E / 7.89051°S 110.38532°E / -7.89051; 110.38532Koordhinat: 7°53′26″S 110°23′07″E / 7.89051°S 110.38532°E / -7.89051; 110.38532
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanJetis
Kodhe laladan
administrasi
34.02.09.2004

Trimulya iku désa ing Kacamatan Jetis, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)