Patalan, Jetis, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Patalan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPatalan
Patalan kapernah ing Kabupatèn Bantul
Patalan
Patalan
Patalan kapernah ing Ngayogyakarta
Patalan
Patalan
Patalan kapernah ing Indonésia
Patalan
Patalan
Koordhinat: 7°56′05″S 110°20′46″E / 7.93464°S 110.34598°E / -7.93464; 110.34598Koordhinat: 7°56′05″S 110°20′46″E / 7.93464°S 110.34598°E / -7.93464; 110.34598
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanJetis
Kodhe laladan
administrasi
34.02.09.2001

Patalan iku désa ing Kacamatan Jetis, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)