Sumberagung, Jetis, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumberagung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSumberagung
Sumberagung kapernah ing Kabupatèn Bantul
Sumberagung
Sumberagung
Sumberagung kapernah ing Ngayogyakarta
Sumberagung
Sumberagung
Sumberagung kapernah ing Indonésia
Sumberagung
Sumberagung
Koordhinat: 7°54′04″S 110°22′03″E / 7.90109°S 110.3676°E / -7.90109; 110.3676Koordhinat: 7°54′04″S 110°22′03″E / 7.90109°S 110.3676°E / -7.90109; 110.3676
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanJetis
Kodhe laladan
administrasi
34.02.09.2003

Sumberagung iku désa ing Kacamatan Jetis, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)