Menyang kontèn

Toumani Diagouraga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Toumani Diagouraga
Diagouraga main kanggo Brentford ing taun 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Toumani Diagouraga[1]
Tanggal lair (1987-06-10) 10 Juni 1987 (umur 37)[2]
Papan lair Paris, Prancis
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Morecambe
Angka 8
Karir nom
2003–2004 Watford
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2008 Watford 1 (0)
2006Swindon Town (nyileh) 8 (0)
2007Rotherham United (nyileh) 7 (0)
2007–2008Hereford United (nyileh) 41 (2)
2008–2009 Hereford United 45 (2)
2009–2010 Peterborough United 19 (0)
2010–2016 Brentford 210 (6)
2014Portsmouth (nyileh) 8 (0)
2016–2017 Leeds United 18 (2)
2017Ipswich Town (nyileh) 12 (0)
2017–2018 Plymouth Argyle 15 (3)
2018 Fleetwood Town 17 (1)
2018–2020 Swindon Town 12 (0)
2020– Morecambe 62 (4)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:53, 26 October 2021 (UTC).


Toumani Diagouraga (lair 10 Juni 1987) yaiku pemain bal-balan profesional Prancis sing main dadi Gelandhang kanggo Morecambe.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Morecambe" (PDF). English Football League. kc. 44. Dibukak ing 23 September 2020.
  2. a b Hugman, Barry J., èd. (2008). The PFA Footballers' Who's Who 2008–09. Mainstream. ISBN 978-1-84596-324-8.