Menyang kontèn

Jacob Bedeau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jacob Bedeau
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jacob Mitchell Bedeau[1]
Tanggal lair (1999-12-24) 24 Dhésèmber 1999 (umur 24)[2]
Papan lair Waltham Forest, Inggris
Dhuwur 1.84 m (6 ft 0 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Morecambe
(nyileh soko Burnley)
Angka 5
Karir nom
0000–2016 Leyton Orient
2016–2017 Bury
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2017 Bury 7 (0)
2017–2019 Aston Villa 0 (0)
2019–2021 Scunthorpe United 45 (2)
2021– Burnley 0 (0)
2022–Morecambe (nyileh) 20 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12:20, 23 April 2022 (UTC).


Jacob Mitchell Bedeau (lair 24 Desember 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Morecambe.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2018: Aston Villa" (PDF). English Football League. kc. 2. Dibukak ing 16 June 2018.
  2. "Jacob Bedeau". 11v11. Dibukak ing 19 September 2017.