Scott Wootton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Scott Wootton
Katerangan priangga
Jeneng dawa Scott James Wootton[1]
Tanggal lair (1991-09-12) 12 Sèptèmber 1991 (umur 31)
Papan lair Birkenhead, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Plymouth Argyle
Angka 5
Karir nom
2004–2007 Liverpool
2007–2010 Manchester United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010–2013 Manchester United 0 (0)
2010–2011Tranmere Rovers (nyileh) 7 (1)
2011–2012Peterborough United (nyileh) 11 (0)
2012Nottingham Forest (nyileh) 13 (0)
2013Peterborough United (nyileh) 2 (1)
2013–2016 Leeds United 66 (0)
2014–2015Rotherham United (nyileh) 7 (0)
2016–2018 Milton Keynes Dons 39 (1)
2018– Plymouth Argyle 44 (1)
Tim nasional
2007 Inggris U-17 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 9 June 2020 (UTC).


Scott James Wootton (lair 12 September 1991) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Plymouth Argyle.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Plymouth Argyle" (PDF). English Football League. kc. 54. Dibukak ing 25 October 2019.
  2. Rollin, Glenda; Rollin, Jack, èd. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (édhisi ka-43rd). London: Headline. kc. 495. ISBN 978-0-7553-6356-8.