Menyang kontèn

Rhys Bennett

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Rhys Bennett
Bennett in 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Rhys Gordon Bennett[1]
Tanggal lair (1991-09-01) 1 Sèptèmber 1991 (umur 32)
Papan lair Bolton, Inggris
Dhuwur 6 ft 3 in (1.91 m)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Morecambe
Angka 31
Karir nom
Radcliffe Borough
0000–2009 Bolton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2012 Bolton Wanderers 0 (0)
2011–2012Falkirk (nyileh) 19 (0)
2012–2016 Rochdale 110 (6)
2016–2018 Mansfield Town 84 (4)
2018–2020 Peterborough United 50 (4)
2020–2021 Carlisle United 24 (5)
2021–2022 Gillingham 17 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Rhys Gordon Bennett (lair 1 September 1991) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Gillingham.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2019" (PDF). English Football League. Dibukak ing 23 June 2019.