Menyang kontèn

Arthur Gnahoua

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Arthur Gnahoua
Katerangan priangga
Jeneng dawa Arthur Bertrand Gnahoua[1]
Tanggal lair (1992-09-18) 18 Sèptèmber 1992 (umur 31)[2]
Papan lair Prancis
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Morecambe
Angka 24
Karir nom
2002–2003 Bolton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010–2012 Stalybridge Celtic 26 (2)
2012–2015 Macclesfield Town 34 (3)
2013Colwyn Bay (nyileh) 5 (0)
2015–2016 CF Gavà
2016–2017 Kidderminster Harriers 51 (16)
2017–2019 Shrewsbury Town 12 (1)
2018–2019Fylde (nyileh) 8 (2)
2019 Carlisle United 1 (0)
2019–2020 Macclesfield Town 29 (4)
2020–2021 Bolton Wanderers 28 (2)
2021– Morecambe 14 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10:26, 26 August 2021 (UTC).


Arthur Bertrand Gnahoua (lair 18 September 1992) yaiku pemain bal-balan profesional Prancis sing main dadi Gelandhang kanggo Morecambe.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers" (PDF). English Football League. Dibukak ing 15 October 2019.
  2. a b "Arthur Gnahoua player Football Stats". Soccerbase. Dibukak ing 2 September 2017.