Menyang kontèn

Ryan McLaughlin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ryan McLaughlin
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ryan McLaughlin[1]
Tanggal lair (1994-09-30) 30 Sèptèmber 1994 (umur 29)
Papan lair Belfast, Irlandia Lor
Dhuwur 6 ft 0 in (1.83 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Rochdale
Angka 2
Karir nom
2009–2011 Glenavon
2011–2014 Liverpool
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2016 Liverpool 0 (0)
2014Barnsley (nyileh) 9 (0)
2015–2016Aberdeen (nyileh) 4 (0)
2016–2018 Oldham Athletic 52 (3)
2018–2019 Blackpool 6 (0)
2019– Rochdale 16 (0)
Tim nasional
2009–2010 Irlandia Lor U-16 11 (0)
2010–2011 Irlandia Lor U-17 13 (0)
2011–2012 Irlandia Lor U-19 7 (2)
2012–2016 Irlandia Lor U-21 6 (0)
2014– Irlandia Lor 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19 June (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17:28, 30 May 2018 (UTC)

Ryan McLaughlin (lair 30 September 1994) yaiku pemain bal-balan profesional Irlandia Lor sing main dadi Bek kanggo Rochdale.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2018: Oldham Athletic" (PDF). English Football League. kc. 57. Dibukak ing 22 March 2020.
  2. "Ryan McLaughlin - Defender - First Team - Rochdale AFC". Rochdale A.F.C. Diarsip saka sing asli ing 22 March 2020. Dibukak ing 22 March 2020.