Menyang kontèn

Shane McLoughlin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Shane McLoughlin
McLoughlin main kanggo AFC Wimbledon ing taun 2019
Katerangan priangga
Jeneng dawa Shane Daniel McLoughlin[1]
Tanggal lair (1997-03-01) 1 Maret 1997 (umur 27)
Papan lair The Bronx, New York, Amérika Sarékat
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Morecambe
Angka 19
Karir nom
Castleisland
Killorglin
St. Brendan's Park
2013–2016 Ipswich Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2019 Ipswich Town 1 (0)
2016–2017Bromley (nyileh) 9 (0)
2019–2021 AFC Wimbledon 70 (3)
2021- Morecambe 10 (1)
Tim nasional
2012–2013 Republik Irlandia U-16 3 (0)
2014–2015 Republik Irlandia U-18 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:19, 12 September 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13:11, 27 April 2019 (UTC)

Shane Daniel McLoughlin (born 1 Maret 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Morecambe.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2018: Ipswich Town" (PDF). English Football League. kc. 19. Dibukak ing 17 June 2018.