Menyang kontèn

Liam Gibson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Liam Gibson
Katerangan priangga
Jeneng dawa Liam Steven Gibson[1]
Tanggal lair (1997-04-25) 25 April 1997 (umur 27)[2]
Papan lair Stanley, Inggris
Dhuwur 6 ft 1 in (1.85 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Morecambe
Angka 22
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2020 Newcastle United 0 (0)
2015Gateshead (nyileh) 1 (0)
2019Accrington Stanley (nyileh) 5 (0)
2019–2020Grimsby Town (nyileh) 17 (0)
2020– Morecambe 33 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:54, 9 November 2021 (UTC).


Liam Steven Gibson (lair 25 April 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Morecambe.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Grimsby Town" (PDF). English Football League. kc. 31. Dibukak ing 21 October 2019.
  2. a b Liam Gibson ing Soccerway. Dijupuk 10 January 2019.