Menyang kontèn

Tlagalélé, Sela, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tlagalélé
Désa
Tlagalélé kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Tlagalélé
Tlagalélé
Tlagalélé kapernah ing Jawa Tengah
Tlagalélé
Tlagalélé
Tlagalélé kapernah ing Indonesia
Tlagalélé
Tlagalélé
Koordhinat: 7°30′50″S 110°24′41″E / 7.5140141°S 110.4113132°E / -7.5140141; 110.4113132Koordhinat: 7°30′50″S 110°24′41″E / 7.5140141°S 110.4113132°E / -7.5140141; 110.4113132
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSela
Kodhe laladan
administrasi
33.09.01.2001

Tlagalélé iku désa ing Kacamatan Sela, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.