Menyang kontèn

Tarubatang, Sela, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tarubatang
Désa
Tarubatang kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Tarubatang
Tarubatang
Tarubatang kapernah ing Jawa Tengah
Tarubatang
Tarubatang
Tarubatang kapernah ing Indonesia
Tarubatang
Tarubatang
Koordhinat: 7°29′38″S 110°28′53″E / 7.4939927°S 110.4813244°E / -7.4939927; 110.4813244Koordhinat: 7°29′38″S 110°28′53″E / 7.4939927°S 110.4813244°E / -7.4939927; 110.4813244
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSela
Kodhe laladan
administrasi
33.09.01.2008

Tarubatang iku désa ing Kacamatan Sela, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.