Menyang kontèn

Surateleng, Sela, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Surateleng
Désa
Surateleng kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Surateleng
Surateleng
Surateleng kapernah ing Jawa Tengah
Surateleng
Surateleng
Surateleng kapernah ing Indonesia
Surateleng
Surateleng
Koordhinat: 7°28′45″S 110°26′39″E / 7.4791519°S 110.4440838°E / -7.4791519; 110.4440838Koordhinat: 7°28′45″S 110°26′39″E / 7.4791519°S 110.4440838°E / -7.4791519; 110.4440838
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSela
Kodhe laladan
administrasi
33.09.01.2005

Surateleng iku désa ing Kacamatan Sela, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.