Menyang kontèn

Samiran, Sela, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Samiran
Désa
Samiran kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Samiran
Samiran
Samiran kapernah ing Jawa Tengah
Samiran
Samiran
Samiran kapernah ing Indonesia
Samiran
Samiran
Koordhinat: 7°30′05″S 110°27′32″E / 7.501471°S 110.4589798°E / -7.501471; 110.4589798Koordhinat: 7°30′05″S 110°27′32″E / 7.501471°S 110.4589798°E / -7.501471; 110.4589798
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSela
Kodhe laladan
administrasi
33.09.01.2006

Samiran iku désa ing Kacamatan Sela, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.