Menyang kontèn

Jeruk, Sela, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jeruk
Désa
Jeruk kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Jeruk
Jeruk
Jeruk kapernah ing Jawa Tengah
Jeruk
Jeruk
Jeruk kapernah ing Indonesia
Jeruk
Jeruk
Koordhinat: 7°28′44″S 110°30′02″E / 7.4789834°S 110.5006901°E / -7.4789834; 110.5006901Koordhinat: 7°28′44″S 110°30′02″E / 7.4789834°S 110.5006901°E / -7.4789834; 110.5006901
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSela
Kodhe laladan
administrasi
33.09.01.2010

Jeruk iku désa ing Kacamatan Sela, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.