The Smurfs (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Smurfs
Gambar:TheSmurfs2011Poster.jpg
Theatrical release poster
DisutradaraniRaja Gosnell
DiprodhuseriJordan Kerner
DiskénariyoniJ. David Stem
David N. Weiss
Jay Scherick
David Ronn
Carita déningJ. David Stem
David N. Weiss
AdhedhasarThe Smurfs
déning Peyo
DibintangiNeil Patrick Harris
Jayma Mays
Sofía Vergara
Hank Azaria
DinaratoriTom Kane
DimusikiHeitor Pereira
SinématografiPhil Meheux
Dibesut déningSabrina Plisco
Perusahaan
prodhuksi
Sony Pictures Animation
The Kerner Entertainment Company
Dibabar déningColumbia Pictures
Tanggal metu
  • Juli 29, 2011 (2011-07-29) (Amerika Serikat)
  • Oktober 7, 2011 (2011-10-07) (Indonesia)
Suwéné
103 Menit
NagaraAmérika Sarékat
BasaInggris
Rantaman$110 million
Kalarisan$563,749,323

The Smurfs nggih punika sesirah filem komedi saking Amérikah Sarékat taun. Filem punika kaarahaken déning Raja Gosnell. Skénario kagem filem punika dipunanggit déning J. David Stem sesarengan David N. Weisss, Jay Scherick, lan David Ronn, adhedhasar saking The Smurf anggitanipun, ingkang cariyosipun kaanggit déning J. David Stem lan David N. Weiss. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Heitor Perira, narator kasulih déning Tom Kane. Wondéné pambesutan filem kalampahaken déning Sabrina Plisco. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Sofía Vergara, lan Hank Azaria. The Smurf dipunbabar ing surya 29 Juli 2011 kagem pamirsa Amérikah Sarékat lan surya 7 Oktober 2011 kagem pamirsa Indonesia.

Sasampunipun, filem kanthi sulih suwanten ing abasa Indonesia naté kagiyaraken wonten Trans TV lan GTV (Global TV).[1][2][3][4]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Manungsa[besut | besut sumber]

The Smurfs[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. H.B. (December 19, 2011). "Júzcar votes to stay blue". Typically Spanish. Diarsip saka sing asli ing June 29, 2012. Dijupuk October 20, 2012. 
  2. Young, John (August 1, 2011). "Box office update: 'Cowboys & Aliens' edges past 'The Smurfs' to win weekend with $36.4 mil". Entertainment Weekly (Time Inc.). Dijupuk August 1, 2011. 
  3. "The Smurfs (2011)". Rotten Tomatoes. Flixster. Dijupuk August 14, 2011. 
  4. "The Smurfs Reviews". Metacritic. CBS Interactive. Dijupuk August 3, 2011. 

Wacana sanès[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]