The Smurfs (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

The Smurfs nggih punika sesirah filem komedi saking Amérikah Sarékat taun. Filem punika kaarahaken déning Raja Gosnell. Skénario kagem filem punika dipunanggit déning J. David Stem sesarengan David N. Weisss, Jay Scherick, lan David Ronn, adhedhasar saking The Smurf anggitanipun, ingkang cariyosipun kaanggit déning J. David Stem lan David N. Weiss. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Heitor Perira, narator kasulih déning Tom Kane. Wondéné pambesutan filem kalampahaken déning Sabrina Plisco. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Sofía Vergara, lan Hank Azaria. The Smurf dipunbabar ing surya 29 Juli 2011 kagem pamirsa Amérikah Sarékat lan surya 7 Oktober 2011 kagem pamirsa Indonesia.

Sasampunipun, filem kanthi sulih suwanten ing abasa Indonesia naté kagiyaraken wonten Trans TV lan GTV (Global TV).[1][2][3][4]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Manungsa[besut | besut sumber]

The Smurfs[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. H.B. (December 19, 2011). "Júzcar votes to stay blue". Typically Spanish. Diarsip saka sing asli ing June 29, 2012. Dijupuk October 20, 2012. 
  2. Young, John (August 1, 2011). "Box office update: 'Cowboys & Aliens' edges past 'The Smurfs' to win weekend with $36.4 mil". Entertainment Weekly (Time Inc.). Dijupuk August 1, 2011. 
  3. "The Smurfs (2011)". Rotten Tomatoes. Flixster. Dijupuk August 14, 2011. 
  4. "The Smurfs Reviews". Metacritic. CBS Interactive. Dijupuk August 3, 2011. 

Wacana sanès[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]