Flixster

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Flixster, Inc.
Gambar:Flixsterlogo.png
Tipe
Genre Movies; Social media
Madeg June 2007
Kantor pusat San Francisco, CA
Tokoh penting Joe Greenstein (Co-founder & CEO);
Saran Chari (Co-founder & CTO);
Steve Polsky (President);
James Smith (CRO);
Karyawan 32[1]
Pemilik Time Warner
Slogan Watch movies. Tell friends.

Flixster punika salah satunggaling situs jejaring sosial kanggé penggemar filem ing donya. Ing jejaring sosial punika, pengguna saged ngèlampahi pintén-pintén hal, ing antawisipun ndamél profil piyambak, ngundang kanca, ningali peringkat filem beserta aktor, ulasan filem lan punika pengguna kanggé kepanggig kanggé tiyang ingkang gadhah selera ingkang sami kaliyan mereka. Saking situs punika, pengguna ugi saged bercakap-cakap kaliyan pengguna sanès, angsal jadwal pemutaran filem ingkang badhé tayang utawi ingkang némbè tayang, ningali foto selebriti populer ingkang sukai, maos pawarta filem ingkang ènggal ingkang badhé dipunrilis lan ingkang némbè dipunrilis, lan ningalit klip video saking filem populer. Manawi makaten kathah fitur, Flixster tampak ingkang sampun nyiptaakèn sebuah situs filem jejaring sosial ingkang cèkap komprehensif, ingkang wonten giliranipun njélèntrèhakén pertumbuhan ingkang cépat ing popularitas perfileman. Limrahipun para penggila filem ngginakaken layanan jejaring sosial punika kang ulasage ningalin filem, wiwit saking penggemar filem horor, romantis, komedi. Sanèsipun punika, Flixster ugi nyediaken pinten-punten macam permainan ingkang narik kanggé ndhèrèk, wonten kuis, polling ingkang temtunipun gadhah gegayutan kaliyan donya perfileman.

Statistik Situs[besut | besut sumber]

Jumlah Pengguna Flixster[besut | besut sumber]

Flixster ing wanci punika gadhah langkung saing 50 yuta pengguna ingkang kadaftar lan langkung saking 1,5 miliar peringkat filem ingkang wonten ing ngriki.[1] Perkembangan filem ingkang pesat ing flixter punika masa depan perusahaan filem menjanjikan. Situs punika berbasis ing San Francisco, CA lan diriaken déning Joe Greenstein lan Saran Chari taun 2007 [2]. Flixster sampun dados orang tuwa saking situs Rotten Tomatoes wiwit wulan Januari 2010.[3]

Pengguna Nggadahi Facebook =[besut | besut sumber]

Sakingi laporan Quantcast.com jumlah pengguna halaman Flixster.com memuncak di 8.331.961 ing tanggal 23 Januari 2008 lan nurun dados 1.325.685 ing wulan Juli 5 Maret 2008.[2] Hal punika amergi langkung kathah pengguna langkung gadhah jejaring sosial sanès kados ta facebook. Flixster piyambak punika sebuah situs ingkang gadhah aplikasi kados ta Facebook, ananging situs punika namungmratelaaken babagan filem populer.

Pengguna ingkang Aktif[besut | besut sumber]

Tanggal Pengguna Aktif Harian 4 Dhésèmber 2007 > 800.000 [4] 19 Juni 2008 482542 [5] 15 Juli 2008 412401 [6]

inggih punika kecenderungan umum, manawi aplikasi facebook dados membumi. Pramilaa, flixster boten biyasa saben dintenipun dipun-ginakaken, limrahipun situs punika aktif saben wulan. Ing wulan September 2010, popularitasipun sampun nyusut kanthi signifikan, lan 2,98 yuta pengguna aktif wulanan.

Pertumbuhan Flixster punika balik dipunsebarluasaken nglampahi buku alamat email kanthi otomatis.[7]

Bèntenipun Flixster saking situs sanès[besut | besut sumber]

Wiwit email, kapanggih pengguna sageda berbagi babagan situs Flixster punika kaliyan kancanipun kaliyan ngajak kanca-kancanipun gabung ing situs punika. Pendiri Joe Greenstein nggambaraken bèntenipun antawis Flixster lan situs sanès kados ta: "..kami maringi kagampilan kanggé ngundang kanca-kanca panjenengan sedaya, situs sanès boten nyediaaken cara ingkang saé kanggé tiyang kanggé nyebaraken pawarta." [3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]