George Lopez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lopez, 2009

George Lopez (lair ing Amerika Serikat, 23 April 1961; umur 55 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.[1] Lopez membintangi pirang-pirang komedi kang minangka ciptaane dhewe.[1] Komedi iki duwéni carita kathi alur budaya Meksiko.[1]

Panguripan[besut | besut sumber]

Lopez duwéni gethih Meksiko-Amerika, lair taun 1961 ing Mission Hills, California.[2] Kawit lair, dhèwèké wis ditinggal bapake nanging dhèwèké diopeni déning simbah putrine saka pihak ibune, Benita Gutierrez, sawijning karyawan pabrik.[2] Ing taun 1993, Lopez kawin karo Ann Serrano lan duwéni anak siji.[2] Lopez uga minangka sawijining pemain golf kang tampil ing Bob Hope Chrysler Classic and 2004 AT & T Pebble Beach Pro-Am taun 2004.[2] Lopez éntuk penghargaan minangka top ranking ing turnamen golf mau.[2] Kawit taun 2006, Lopez dadi anggota Lakeside Country Club ing Burbank.[2] Lopez uga aktif ing kegiatan sosial.[2] Dhèwèké ngedegake Manny Mota, sawijining yayasan masarakat ing Los Angeles.[2] Lopez nampa penghargaan People for the American Way déning pemimpin Los Angeles, amarga aktif nulung korban lindhu ing El Salvador lan Guatemala.[2]

Catheta suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c (en) George Lopez, georgelopez. Diundhuh tanggal 13 Juni 2010.
  2. ^ a b c d e f g h i (en) George Lopez Biographi, imdb. Diundhuh tanggal 13 Juni 2010.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=George_Lopez&oldid=1086515"