Jeff Foxworthy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Foxworthy, 2007

Jeffrey Marshall "Jeff" Foxworthy (lair ing Amérika Sarékat, 6 Sèptèmber 1958; umur 60 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]