Jeff Foxworthy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Foxworthy, 2007

Jeffrey Marshall "Jeff" Foxworthy (lair ing Amérika Sarékat, 6 Sèptèmber 1958; umur 63 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]