The Raid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Raid (sakderenge diedarake: Serbuan Maut[1]) ya iku filem aksi seni bela diri saka Indonésia kang disutradarani Gareth Evans laan dibintangi Iko Uwais. wiwit dipublikasiake wonten ing Festival Film Internasional Toronto (Toronto International Film Festival, TIFF) 2011 dadi filem pembuka tumrap kategori Midnight Madness, para kritikus lan panonton muji filem mau kaduwé salah sawijining filem aksi terapik sawisé pirang-pirang taun sakderenge.[2][3][4][5][6][7] banjur meroleh penghargaan The Cadillac People's Choice Midnight Madness Award[8]. kapilihe filem iki kanggo diputer anan ing purang-pirang festival filem internasional sawisé, kaya Festival Film Internasional Dublin Jameson (Irlandia), Festival Film Glasgow (Sekotlan), Festival Film Sundance (Utah, AS), South by Southwest Film (SXSW, di Austin, Texas, AS), lan Festival Film Busan (Koréa Kidul), andadiake filem iku kados filem komersial produksi Indonésia kapisan kang paling kasil ing tingkat donya.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]