Tembuni, Teluk Bintuni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tembuni, Teluk Bintuni
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Teluk Bintuni {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Tembuni iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Teluk Bintuni Provinsi Papua Kulon, Indonésia.

Kabupatèn Teluk Bintuni