Moskona Kidul, Teluk Bintuni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Moskona Kidul, Teluk Bintuni
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Teluk Bintuni {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Moskona Kidul iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Teluk Bintuni Propinsi Papua Kulon.

Kabupatèn Teluk Bintuni