Moskona Kidul, Teluk Bintuni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Moskona Kidul, Teluk Bintuni
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Teluk Bintuni {{{nama dati2}}}]]

Moskona Kidul iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Teluk Bintuni Propinsi Papua Kulon.

Kabupatèn Teluk Bintuni