Babo, Teluk Bintuni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Babo, Teluk Bintuni
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri92.06.03 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Teluk Bintuni {{{nama dati2}}}]]

Babo iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Teluk Bintuni Provinsi Papua Kulon, Indonésia.

Kabupatèn Teluk Bintuni