Teluk, Purwakerta Kidul, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Teluk
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanPurwakerta Kidul
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Teluk iku salah siji désa / kalurahan ing Kecamatan Purwakerta Kidul, Kabupatèn Banyumas, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]