Purwakerta Kulon, Purwakerta Kidul, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Purwakerta Kulon
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanPurwakerta Kidul
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Purwakerta Kulon iku désa ing Kacamatan Purwakerta Kidul, Kabupatèn Banyumas, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]