Tegalmulya, Kragan, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalmulya
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanKragan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Tegalmulya (cara Indonésia: Tegalmulyo) iku désa ing Kacamatan Kragan, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]