Ngasinan, Kragan, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngasinan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanKragan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Ngasinan iku désa ing Kacamatan Kragan, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]