Tawangarga, Karang Plasa, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tawangarga
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTawangargo
Tawangarga kapernah ing Kabupatèn Malang
Tawangarga
Tawangarga
Tawangarga kapernah ing Jawa Wétan
Tawangarga
Tawangarga
Tawangarga kapernah ing Indonésia
Tawangarga
Tawangarga
Koordhinat: 7°51′03″S 112°34′14″E / 7.85082°S 112.57067°E / -7.85082; 112.57067Koordhinat: 7°51′03″S 112°34′14″E / 7.85082°S 112.57067°E / -7.85082; 112.57067
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanKarang Plasa
Kodhe laladan
administrasi
35.07.23.2009

Tawangarga iku désa ing Kacamatan Karang Plasa, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)