Ngijo, Karang Plasa, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngijo
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgijo
Ngijo kapernah ing Kabupatèn Malang
Ngijo
Ngijo
Ngijo kapernah ing Jawa Wétan
Ngijo
Ngijo
Ngijo kapernah ing Indonésia
Ngijo
Ngijo
Koordhinat: 7°54′07″S 112°36′25″E / 7.90181°S 112.60702°E / -7.90181; 112.60702Koordhinat: 7°54′07″S 112°36′25″E / 7.90181°S 112.60702°E / -7.90181; 112.60702
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanKarang Plasa
Kodhe laladan
administrasi
35.07.23.2004

Ngijo iku désa ing Kacamatan Karang Plasa, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)