Girimaya, Karang Plasa, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Girimaya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGirimoyo
Girimaya kapernah ing Kabupatèn Malang
Girimaya
Girimaya
Girimaya kapernah ing Jawa Wétan
Girimaya
Girimaya
Girimaya kapernah ing Indonésia
Girimaya
Girimaya
Koordhinat: 7°53′38″S 112°35′46″E / 7.89396°S 112.59616°E / -7.89396; 112.59616Koordhinat: 7°53′38″S 112°35′46″E / 7.89396°S 112.59616°E / -7.89396; 112.59616
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanKarang Plasa

Girimaya iku désa ing Kacamatan Karang Plasa, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)