Ngenep, Karang Plasa, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngenep
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgenep
Ngenep kapernah ing Kabupatèn Malang
Ngenep
Ngenep
Ngenep kapernah ing Jawa Wétan
Ngenep
Ngenep
Ngenep kapernah ing Indonésia
Ngenep
Ngenep
Koordhinat: 7°52′11″S 112°36′40″E / 7.86967°S 112.61105°E / -7.86967; 112.61105Koordhinat: 7°52′11″S 112°36′40″E / 7.86967°S 112.61105°E / -7.86967; 112.61105
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanKarang Plasa
Kodhe laladan
administrasi
35.07.23.2003

Ngenep iku désa ing Kacamatan Karang Plasa, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)