Menyang kontèn

Sumbersuka, Tajinan, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sumbersuka
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSumbersuko
Sumbersuka kapernah ing Kabupatèn Malang
Sumbersuka
Sumbersuka
Sumbersuka kapernah ing Jawa Wétan
Sumbersuka
Sumbersuka
Sumbersuka kapernah ing Indonesia
Sumbersuka
Sumbersuka
Koordhinat: 8°02′41″S 112°40′01″E / 8.04466°S 112.66696°E / -8.04466; 112.66696Koordhinat: 8°02′41″S 112°40′01″E / 8.04466°S 112.66696°E / -8.04466; 112.66696
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTajinan
Kodhe laladan
administrasi
35.07.15.2011

Sumbersuka iku désa ing Kacamatan Tajinan, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.