Menyang kontèn

Randhugadhing, Tajinan, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Randhugadhing
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiRandugading
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Malang Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°03′22″S 112°40′11″E / 8.056°S 112.66966°E / -8.056; 112.66966Koordhinat: 8°03′22″S 112°40′11″E / 8.056°S 112.66966°E / -8.056; 112.66966
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTajinan
Kodhe laladan
administrasi
35.07.15.2008

Randhugadhing iku désa ing Kacamatan Tajinan, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.