Menyang kontèn

Gunungsari, Tajinan, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gunungsari
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGunungsari
Gunungsari kapernah ing Kabupatèn Malang
Gunungsari
Gunungsari
Gunungsari kapernah ing Jawa Wétan
Gunungsari
Gunungsari
Gunungsari kapernah ing Indonesia
Gunungsari
Gunungsari
Koordhinat: 8°02′30″S 112°41′43″E / 8.04176°S 112.69534°E / -8.04176; 112.69534Koordhinat: 8°02′30″S 112°41′43″E / 8.04176°S 112.69534°E / -8.04176; 112.69534
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTajinan
Kodhe laladan
administrasi
35.07.15.2001

Gunungsari iku désa ing Kacamatan Tajinan, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.