Menyang kontèn

Purwasekar, Tajinan, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Purwasekar
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPurwosekar
Purwasekar kapernah ing Kabupatèn Malang
Purwasekar
Purwasekar
Purwasekar kapernah ing Jawa Wétan
Purwasekar
Purwasekar
Purwasekar kapernah ing Indonesia
Purwasekar
Purwasekar
Koordhinat: 8°03′39″S 112°41′43″E / 8.06089°S 112.69541°E / -8.06089; 112.69541Koordhinat: 8°03′39″S 112°41′43″E / 8.06089°S 112.69541°E / -8.06089; 112.69541
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTajinan
Kodhe laladan
administrasi
35.07.15.2003

Purwasekar iku désa ing Kacamatan Tajinan, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.