Sumberpetung, Kaliparé, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumberpetung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSumberpetung
Sumberpetung kapernah ing Kabupatèn Malang
Sumberpetung
Sumberpetung
Sumberpetung kapernah ing Jawa Wétan
Sumberpetung
Sumberpetung
Sumberpetung kapernah ing Indonésia
Sumberpetung
Sumberpetung
Koordhinat: 8°15′10″S 112°28′17″E / 8.25284°S 112.47135°E / -8.25284; 112.47135Koordhinat: 8°15′10″S 112°28′17″E / 8.25284°S 112.47135°E / -8.25284; 112.47135
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanKaliparé
Kodhe laladan
administrasi
35.07.11.2003

Sumberpetung iku désa ing Kacamatan Kaliparé, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)