Kalireja, Kaliparé, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalireja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalirejo
Kalireja kapernah ing Kabupatèn Malang
Kalireja
Kalireja
Kalireja kapernah ing Jawa Wétan
Kalireja
Kalireja
Kalireja kapernah ing Indonésia
Kalireja
Kalireja
Koordhinat: 8°10′39″S 112°23′34″E / 8.17745°S 112.39269°E / -8.17745; 112.39269Koordhinat: 8°10′39″S 112°23′34″E / 8.17745°S 112.39269°E / -8.17745; 112.39269
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanKaliparé
Kodhe laladan
administrasi
35.07.11.2007

Kalireja iku désa ing Kacamatan Kaliparé, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)