Menyang kontèn

Kalireja, Kaliparé, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalireja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalirejo
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Malang Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°10′39″S 112°23′34″E / 8.17745°S 112.39269°E / -8.17745; 112.39269Koordhinat: 8°10′39″S 112°23′34″E / 8.17745°S 112.39269°E / -8.17745; 112.39269
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanKaliparé
Kodhe laladan
administrasi
35.07.11.2007

Kalireja iku désa ing Kacamatan Kaliparé, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.